Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu
Dobavitelji:
Schneider Electric Pepperl+Fuchs ifm SICK Balluff Leuze Turck Wenglor Baumer

Senzorji v industriji pripomorejo k zniževanju proizvodnih stroškov, sledljivosti izdelkov in boljši kakovosti izdelkov. Senzorji v proizvodnem procesu zajemajo podatke, s katerimi se optimizira hitrost in kvaliteto končnih proizvodov.

V našem proizvodnem programu ponujamo:

Senzorji bližine med katere spadaja induktivni senzor, kapacitivni senzor, senzorji magnetnega polja in magnetni senzorji za cilindre.
Fotoelektrični senzorji (fotocelica) med katere spadajo Thru-Beam senzorji, retrorefleksni senzorji, difuzni senzorji, senzorji iz optičnih vlaken, viličasti senzorji, svetlobne zavese, senzorji razdalje, matrični senzorji, barvni senzorji, senzorji bleščanje, luminiscenčni senzorji, senzorji vzorcev.
Strojni vid se uporabljajo za avtomatizirane preglede in meritve. Uporablja se 2D in 3D skeniranje, preko katerega se nadzira barvo, branje kod, pozicioniranje, stanje prisotnosti, pregled kakovosti in izvedba meritev 2d in 3D.
Ultrazvočni senzorji s katerimi se zaznava predmete ali meri nivoje z milimetrsko natančnostjo, med katere spadajo Thru-beam ultrazvočni senzorji, difuzni in odsevni ultrazvočni senzorji in ultrazvočni senzorji za »dvojno detekcijo«.
Rotacijski kodirniki (enkoderji) se uporabljajo kot senzor za kot, položaj, hitrost in pospešek. Pretvorijo mehanski vhod v električne signale, katere obdelajo števci, tahometri, PLCji ali industrijski računalniki.
Senzorji za spremljanje stanja med katere spadajo senzorji za nadzor vibracij, nadzor kvalitete olja, merjenja pretoka za komprimiran zrak ali vode.
Končna stikala so namenjeni zaznavanju končnega položaja v operaciji. Na voljo so v standardni, težki, kompaktni ali miniaturni izvedbi. Novost so brezžična in brez baterijska končna stikala. Ta signal pretvori v brezžične podatke, katere je mogoče brez kabelske povezave dokumentirati in analizirati preko IoT.
Tlačni senzorji in stikala so namenjeni za merjenje tlaka plinov in tekočin. Senzor tlaka deluje kot pretvornik, ki ustvari signal glede na diferenco tlaka v merjenem mediju.

Schneider Electric Pepperl+Fuchs ifm SICK Balluff Leuze Turck Wenglor Baumer

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT