Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu

Splošni pogoji

domov > Splošni pogoji

Uporaba splošnih pogojev

Ti splošni pogoji se uporabljajo za celotno spletno stran, vse njene sestavine in podstrani. Z uporabo spletne strani uporabnik sprejema in soglaša z vsemi določbami teh splošnih pogojev, kar vključujejo tudi vse povezave kot njihove sestavne dele. Pogoji poslovanja so sestavljeni upoštevajoč vse zakonske obveznosti in mednarodne smernice za e-poslovanje, ki jih zastopa tudi Zveza potrošnikov Slovenije.

Spletni portal je intelektualna lastnina Elteh d.o.o.. Vse informacije, podatki, dokumenti, opisi storitev ter druga vsebina, ki so na voljo na teh spletnih straneh, so zaščiteni z avtorskimi pravicami. Uporabniki ne smejo spreminjati, kopirati, distribuirati, prenašati, prikazovati, objavljati, prodajati, licencirati, preoblikovati v izvedene produkte ali uporabljati katere koli vsebine, ki je dostopna na spletnem portalu ali preko njega, za komercialne ali javne namene.

Elteh d.o.o. bo z vso skrbnostjo storil vse, da bi bile informacije na spletnih straneh točne in podatki ažurni, a za njihovo točnost in celovitost ne more jamčiti in ne prevzema nikakršne odgovornosti. Elteh d.o.o. si pridržuje pravico, da kadarkoli spremeni vsebino teh spletnih strani, na kakršenkoli način, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Nekatere spletne strani portala elteh.eu nudijo tudi povezave s spletnimi stranmi tretjih oseb in/ali vsebujejo informacije o tretjih osebah. Ker določene povezave na tej strani vodijo do virov, ki se nahajajo na strežnikih ki jih vzdržujejo tretje osebe, nad katerimi Level2 nima nadzora, ne moremo jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti katerekoli spletne strani, za katero nudimo povezavo ali referenco.

Informacija o ponudniku in kontaktni podatki

Dokument predstavlja pravno obvestilo spletnega mesta ELTEH.EU.
Elteh d.o.o.
Dol pri Ljubljani 35
1262 Dol pri Ljubljani
ID za DDV: SI68969333
Matična številka: 5591988000
Telefon: 01 562 82 40
Elektronski naslov: info@elteh.eu
Podatki o vpisu v register: SRG2012/35596 , datum vpisa 24.1.1991, Okrožno sodišče Ljubljana

Varovanje osebnih podatkov v kontaktnem obrazcu

Varovanju osebnih podatkov podjetju Elteh d.o.o., posvečamo veliko pozornosti, v skladu z zakonom (ZVOP-2) o varovanju osebnih podatkov in pravic uporabnikov. Vaše osebne podatke pridobivamo preko kontaktnega obrazca. Uporabljamo jih za potrebe komunikacije (npr.: ponudba, račun) in jih ne posredujemo tretjim osebam ali tržimo.

Za potrebe poslovanja, oz. za komunikacijo s strankami na kontaktnem obrazcu zahtevamo od uporabnika:

  • ime in priimek,
  • naslov elektronske pošte,
  • telefon (neobvezno),
  • podjetje (neobvezno),
  • kontaktno telefonsko številko.

Za točnost vnešenih podatkov, iz strani uporabnikov, ne odgovarjamo!

Vsi omenjeni podatki, se shranjujejo na elektronskih naslovih podjetja Elteh d.o.o. in jih hranimo dokler imamo z uporabnikom poslovno komunikacijo. Dostop do njih ima izključno podjetje Elteh d.o.o..

Če želite izbris vaših podatkov, z vsemi vašimi podatki ali več informacij o varovanju osebnih podatkov, kontaktirajte urednika spletne strani netart.si, na elektronski naslov: info@elteh.eu. Na vašo zahtevo bomo podatke izbrisali v najkrajšem možnem času.

Slikovna vsebina

Vse slike na spletni strani elteh.eu so pridobljene iz katalogov ali marketinškega materiala naših dobaviteljev ali pa so direktno last podjetja Elteh d.o.o..

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT