Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu

Industrijska avtomatizacija in krmiljenje

domov > Prodajni program > Industrijska avtomatizacija in krmiljenje

Industrija je panoga ki se zmeraj bolj razvija in širi. Razvoj stremi k avtomatizaciji procesov. Tukaj pa nastopimo mi kot zanesljiv in hiter dobavitelj elektro materiala za avtomatizacijo. Skrbimo za nemoteno delo največjih proizvajalcev v Sloveniji.
Dobavljamo izdelke za postavitev proizvodnih obratov in linij. Vse se začne s dovodom elektrike, kjer vam priskrbimo opremo za močnostne razvode. Za nemoteno delovanje strojev vam priskrbimo senzorje, fotocelice, PLC krmilnike , kontaktorje, odklopnike in ostalo.
Za prijetno delovno okolje je potrebna primerna osvetlitev. Za to poskrbi kvalitetna industrijska razsvetljava. Pomagali vam bomo najti najbolj ustrezne izdelke za vaše potrebe. Ker se sčasoma izdelki in stroji obrabijo poskrbimo tudi za nadomestne dele za vzdrževanje strojev. Velik del naše prodaje predstavlja prav dobava izdelkov za vzdrževanje.

Zastopamo in prodajamo vodilne slovenske in svetovne proizvajalce  :Schneider Electric, Siemens, ABB,  EATON,  Pepperl+Fuchs, IFM, SICK, LAPP, TKD KABEL, ZUMTOBEL, MARECHAL, PCE in še mnoge druge.

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT