Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu

Elektro omarica

domov > Prodajni program > Elektro material za dom > Elektro omarica

Nudimo elektro omarice proizvajalcev:
Schneider Electric

Za napeljavo elektrike po hiši je potrebna elektro omarica. Še preden je hiša postavljena je zato potrebna gradbena elektro omarica. Na gradbišče jo postavimo zato, da imajo delavci dostop do elektrike. Ker je taka omarica izpostavljena težkim pogojem, mora biti kvalitetna. Le najbolj kvalitetne omarice bodo služile svojemu namenu. Po navadi so postavljene na težkih vremenskih pogojih in tudi delo na gradbišču jim ne prizanese.

Schneider gradbena elektro omarica

Naše omarice Kaedra , od proizvajalca Schneider Electric, so primerne za taka okolja. Imajo stopnjo zaščite IP65 in IK09. Poleg tega, da mora biti gradbena elektro omarica izdelana iz kvalitetnega materiala, je zelo priročno, da vanjo lahko vgradimo različne električne komponente. V omarico lahko vgradimo varovalke, vtičnice in stikala. Nadometna elektro omarica Kaedra je na voljo v različnih velikostih. Velikost se spreminja glede na to, koliko odprtin ima in koliko varovalk spravimo vanjo. Število odprtin nam pove koliko vtičnic lahko vgradimo. Namestimo lahko »navadne« šuko vtičnice in industrijske vtičnice za stroje. V omarico je potrebno vgraditi tudi varovalke, ki varujejo pred težavami. Poleg varovalk lahko zraven dodamo tudi FID, glavno stikalo ali kaj drugega. Glede na naše potrebe si izberemo omarico ki ima lahko od 1 do 8 odprtin in 4 do 19 mest za varovalke.

Vanjo vgradimo različne električne komponente

Zunanja omarica nam največkrat pride prav na gradbiščih, lahko jo pa uporabimo tudi v delavnici, na vikendu ali kje drugje.
V ponudbi pa imamo tudi druge elektro omarice. Nadometno elektro omarico in podometno elektro omarica se po navadi vgradi v hiše. Do nje se potegne dovodni kabel, od nje naprej pa napeljemo elektriko po celotnem objektu. V omarico se vgradi avtomatske varovalke, FID, prenapetostna zaščita, glavno stikalo, časovno stikalo in ostale komponente.

Na voljo so različne velikosti in barve. Glede na potrebe si lahko izberete najbolj primerno.

elektro omarica
Schneider Electric

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT