Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu

Oprema za elektro omarice

domov > Prodajni program > Elektro material za dom > Oprema za elektro omarice


Schneider Electric

Za pravilno distribucijo elektrike in zaščito električnih naprav potrebujemo ustrezno in kvalitetno opremo. Elektro omarica po navadi vsebuje FID, avtomatske varovalke, časovno stikalo, odštevalni števec, notri pa sta lahko tudi prenapetostna zaščita in preklopno stikalo.

Avtomatske varovalke, odštevalni števec, časovno stikalo

Opremo izberete glede na to, kako velik objekt opremljate in kakšne so vaše zahteve. Odštevalni števec v hiši nam omogoča nadzor nad porabo elektrike. Glavni elektro števec je po navadi postavljen zunaj, da imajo do njega dostop dobavitelji elektrike. Avtomatske varovalke varujejo elektro inštalacijo v primeru napake na napravi. Razlikujemo med enofaznimi in trofaznimi varovalkami. Trofazne varovalke se uporablja za večje porabnike elektrike kot so različni stroji. Časovno stikalo nam omogoča, da določimo, kdaj bo neka naprava delovala.

Poleg naštetih izdelkov lahko pri nas dobite še drug elektro material za omarice. Smo distributer podjetja Schneider Electric, ki izdeluje kvaliteten elektro material za vse potrebe.

oprema za elektro omarice
Schneider Electric

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT