Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu

Murr elektronik

domov > dobavitelji > Murr elektronik

Murr elektronik

Murr Elektronik decentralizirana avtomatizacija

Podjetje Murr Elektronik je vodilno podjetje na področju razvoja in izdelave sodobne decentralizirane avtomatizacije za stroje in naprave. Osredotočili smo se na štiri glavna področja: oskrbo z električno energijo, vmesnike, priključne kable in I/O sisteme.

Proizvodni porfoljo

Priključna tehnika

Podjetje Murr Elektronik ponuja eno izmet najbolj raznolikih linij kablov za povezavo senzorjev in aktuatorjev na trgu. Prav tako so dobavljivi vse vrste sestavljivih konektorje.
Odlikuje jih :

  • minimalno naročilo od 1 kosa nprej
  • vsak kos je preizkušen
  • pozlačeni kontakit
  • standardni IP67
  • certifikati veljavni po celem svetu

murr elektronik priključna tehnika

Fieldbus kalbi

V današnjih industrijskih aplikacijah je komunikacija med posameznimi sklopi nujno potrebna. V proizvodnem program Murrelektronik ponuja razlišice za M8, M12 in RJ45- Kabli imajo 360° zašito pred vplivi EMS, nap renos podatko , kar je bistveo za nemoten proizvodni proces.

fieldbus

Elektronika v elektro omarico Murr Elektronik

Napajalniki

Eco-rail serija je ekonomična izvedba napajalnikov z odličnim razmerjem med ceno in zmogljivostjo In je uporaben po vsem svetu zaradi UL certifikata.
Emparro® napajalniki različnih izvedb : EMPARRO® , Emparro® 3 , Emparro67, Emparo HD-Heavy Duty, Emparro ACCU control,
predstavljajo najučinkovitejše napajlnike proizvajalca Murr, Kateri se uparobljajo v vseh zahtevnejših aplikacijah in okoljih.

murrelektronik eco rail

MICO

MICO elektronski nadzor tokokrogov na sekundarju ali 24V DC, izklopni tok v primeru okvare je bistveno hitrejša kot z klasičnimi inštalacijskimi odklopniki. Prihrani proctor glede na uporabo odklopnikov. Možen je daljinski vklop in izklop v primeru servisa.

Stikala

V prodajnem asortimanu Murr Elektronik ponuja managed in unmanage stikala v kompaktni obliki ali za montažo na DIN letev. Prav tako je možno izbirati med različnimi IP zaščitami. Razpon je od IP20 do IP67.

I/O sistemi

I/o sistemi povezujejo aktuatorje in senzorje v napravi z nadzornim PLC sistemom.

IO-Link rešitve z MVK Pro in IMPACT67 Pro je kompaktna izveba IO-Link master moduli poleg procesnih IO podatkov omogočajo prenos razširjenih diagnostičnih podatkov. Na te module je možno priklučiti IO-Link MVP8 in MVP12 razdelilnike s čimer dilociramo razdelilnike po celotnem stroju ali liniji. Preko analognega IO-Link pretcornika pa lahko analogne senzorje in aktuatorje priključimo na iO-Link-Master.

MVK Metal z zaščito IP67 so zasnovani za uporabo v zahtevnih industrijskih okoljih in nadomeščajo vzporedno ožičenje s tem pa omogočajo prihranek prostora v krmilnih omarah. Ker pa se zadnje čase v industriskih procesih velik poudarek namenja varnosti je na voljo tudi MVK Metal Safety, Kateri omogoča aktivno varnostno tehnologijo.

Razdeliln sistemi Murrelektronik M12 in M8 pa so namenjeni z uporabo in vgradnjo na industrijskih postrojih , za povezavo signalov od senzorjev do procesorja in jih odlikuje kompaktna oblika ter ugodna cena.

murr elektronik I/O sistemi

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT