Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu

Turck

domov > dobavitelji > Turck

Turck

Turck pametne rešitve za avtomatizacijo za proizvodnjo in logistiko

Turck je globalni partner za avtomatizacijo za avtomatizacijo tovarn, procesov in logistike v številnih panogah. Zahvaljujoč našim digitalnim rešitvam za učinkovite sisteme avtomatizacije smo eden od pionirjev industrije 4.0 in IIoT.
Turck kot specialist za tehnologijo pametnih senzorjev in konceptov decentralizirane avtomatizacije ponuja strojne rešitve s krmilno in logično zmogljivostjo krmilnih omar. Ponujamo tako robustne senzorje kot V/I rešitve z oceno IP67 ter uporabniku prijazno programsko opremo in storitve za zanesljivo pridobivanje, obdelavo in prenos ustreznih proizvodnih podatkov – od senzorja do oblaka. Turckove rešitve za avtomatizacijo povečujejo razpoložljivost in učinkovitost strojev in naprav v številnih panogah, kot so živilska, farmacevtska, kemična in avtomobilska industrija, ter aplikacijah, kot so mobilni stroji, intralogistika in pakiranje. Ponujajo optimalne rešitve za vaše linije za avtomatizacijo. To je mogoče zahvaljujoč strokovnemu znanju, ki smo ga pridobili v tesnem sodelovanju z našimi strankami ter z razvojem in proizvodnjo elektronike na najvišji ravni.

Turck izdelki

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT