Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu

Rittal

domov > dobavitelji > Rittal

Rittal

Rittal sistemi za ohišja

Od svoje ustanovitve leta 1961, se je Rittal nenehno razvijal v vodilnega globalnega ponudnika sistemov za ohišja, distribucijo električne energije, klimatskih naprav, IT infrastrukture in programske opreme in storitev. Danes “Rittal – The System.” ponuja dovršeno in usklajeno sistemsko platformo. Ta platforma združuje inovativne proizvode, inženirske rešitve za prihodnost in servis po vsem svetu za najrazličnejše zahteve. In vse to v različnih panogah – od strojegradnje in avtomobilske industrije, vse do IT infrastrukture. 10.000 zaposlenih v Rittalu proizvajajo in razvijajo “Rittal – The System”. Potencial sinergije se lahko izvede tudi z našim hčerinskim podjetjem Eplan, vodilnim proizvajalcem programske opreme za inženirske rešitve.

Vse na enem mestu, vse v vrhunski kvaliteti.

Neskončne možnosti iz enega vira

Njihovi izdelki zagotavljajo podlago za “Rittal – The System”. Zahvaljujoč modularni sistemski arhitekturi se lahko rešitve natančno prilagodijo potrebam in zahtevam. Povsem individualne, prilagojene zahtevam podjetja in stroki neposredno iz standardnega prodajnega programa.
Sistemska platforma “Rittal – The System” je na primer TS 8 stikalna omara, ki se lahko uporabi kot IT omara. Poleg tega Rittalova ponudba zajema veliko število standardnih ohišij – od malih ohišij, preko kompaktnih stikalnih omar pa vse do kompletnih sistemskih vrstnih omar.

Na področju distribucije električne energije, “Rittal – The System”, skupaj z Ri4Power stikalnim sistemom in elektro energetskim razvodnim sistemom RiLine, zagotavlja zanesljivo oskrbo z električno energijo, ki ustreza skoraj vsem aplikacijam. Vse električne naprave proizvajajo toploto. Klimatske naprave ponujajo rešitev tudi tega problema saj zagotavljajo, da se toplotne izgube iz ohišja učinkovito odstranijo. Prodajni program s področja klimatizacije zajema dovršene filterske ventilatorje in izstopne rešetke za industrijska ohišja do dovršenih hladilnih sistemov za hlajenje zahtevne IT infrastrukture.

Če se odločate za nakup mikro podatkovnih centrov, ali iščete individualne rešitve za mala in srednja velika podjetja ali pa gradite kompleten podatkovni center vam lahko Rittal ponudi koncepte in posamezne proizvode v vseh velikostnih razredih.
Zahvaljujoč modularnemu principu sestavljanja “Rittal – The System” ponuja skoraj neskončne možnosti uporabe. In to vse iz enega mesta.

rittal ohišja

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT