Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu

Stikala in vtičnice

domov > Prodajni program > Elektro material za dom > Stikala in vtičnice

Nudimo stikala in vtičnice proizvajalcev:
Schneider Electric TEM Čatež

Hiša nam nudi zavetje in prostor za življenje. Živimo v modernem svetu, kjer je si življenja brez elektrike nepredstavljivo. Ne predstavljamo si življenja brez luči, telefona, štedilnika in ostalih elektronskih naprav. Da lahko uporabljamo elektriko, potrebujemo stikala in vtičnice. Preko njih prižigamo in ugašamo naprave. Vtičnice nam omogočajo da polnimo telefone, gledamo televizijo, poslušamo radio ali si skuhamo kavo. Zato se izplača v svojo hišo vgraditi kvalitetne izdelke, ki nam bodo služili dolgo časa in s katerimi ne bomo imeli problemov.

USB vtičnice

Že dolgo je na voljo zelo pestra paleta izdelkov. Z razvojem mobilne tehnologije so prišle na trg nove inovacije in z njimi nove možnosti povezljivosti. Sedaj se skoraj v vsak dom vgradijo USB vtičnice, ki nam omogočajo še lažje polnjenje naprav. Vgradite si jih lahko v spalnico, dnevno sobo, kuhinjo ali druge prostore. Izberete si lahko barvo po svoji meri. Ponujamo običajne bele, bež, srebrne in črne, kot tudi mnoge druge po naročilu. V zadnjem času je zelo moderna antracit barva. Ta se zelo dobro poda k modernim oblikam hiš in okolice.

Stikala in vtičnice za zunanjo uporabo

Tudi na vrt ali teraso si lahko napeljemo elektriko. Ker so tam stikala bolj izpostavljena zunanjim vplivom potrebujejo posebno zaščito. Da nam ni treba izdelovati zaščitnih škatel ali strehic, so proizvajalci naredili izdelke, ki so zaščiteni pred dežjem in prahom. Pri nas lahko najdete stikala in vtičnice za zunanjo uporabo. Take, ki jih montirate pod streho, kjer redko poprši dež. Ali pa stikala iz linije »Mureva Styl«, ki imajo zaščito IP55, kar pomeni da so odporna proti prahu in škropljenju. Na voljo so v antracit ali beli barvi, tako da dobro izgledajo na vsaki, moderni ali tradicionalni stavbi.
Niso pa vsa stikala le za moderne stavbe. Na voljo imamo tudi posebno linijo stikal »Asfora«, ki je narejena prav za adaptacije starih hiš. Stikala so že kompletna, tako da staro stikalo samo vzamete ven in novo vstavite noter. Na voljo je cel program izdelkov, od stikal, vtičnic, okvirjev, slepih pokrovov, rotacijskih zatemnilnikov in še več!

stikala TEM Čatež
Schneider Electric TEM Čatež

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT