Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu

Siemens

domov > dobavitelji > Siemens

Siemens

Siemens vodilni proizvajalec industrijske avtomatizacije

Siemens je globalno vodilni proizvajalec v segmentu industrijske avtomatizacije. Naši izdelki predstavljajo dejanski industrijski standard, ki so ga sprejeli praktično vsi akterji v proizvodni verigi.
Naložba v Siemensove produkte in rešitve za industrijsko avtomatizacijo je dolgoročna, kupci imajo na voljo lokalno podporo in servis ter zanesljivega partnerja za ves čas življenjskega cikla neke rešitve.

Njihovi najprepoznavnejši proizvodi so:

SIMATIC

Krmilniki SIMATIC so najpogosteje uporabljeni PLC krmilniki v industriji v Sloveniji in Evropi. Uporabljajo se za nadzor in upravljanje vseh vrst strojev , naprav in industijskih linij.

LOGO! Logic Module je idealni krmilnik za preproste operavije v industriji in tudi za domačo uporabo kot naprimer upravljanje rulet ali podobno.

siemens Logo

SIMATIC S7-1200 krmilniki za izvedbo manj in srdnje zahtevnih izvedb avtomatizacije . Dobavljivi so standarni in pa SAFETY verziji. Odlikuje jih kompaktnost in pa nizka cena.

siemens SIMATIC S7 1200

SIMATIC S7-1500 krmilnik zagotavlja najvišje standarde, z njim lahko upravljamo najzahtevnejše operaciju , zahvaljujoč modularni strukturi.

SIMATIC ET200 I/O ponuja multifunkcijsko, modularno in razđirljivo rešitev za dislociran nadzor brez krmilja neposredno na stroju. Preko PROFIBUS ali PROFINET komunikacije ga je mogoče integrirati v celoten sistem avtomatizacije.

TIA Portal je program za programiranje SIMATI krmilnikov. Je popolnomaintegriran program za avtomatizacijo. Omogoča neomejen dostop do celotnega nabora avtomatizacije, od načrtovanja do integriranja programskih blokov in preglednega delovanja.

TIA Portal

SIRIUS

SIRIUS Contro – industrijski kontaktorji 3RT , pretokovne zaščite 3RV

SIRIUS Hybrid – mehki zagoni 3RW in solid stater kontaktorji

SIRIUS Command – tipke in signalne svetilke , signalni semaforji, končna in varnostna stikala, potezna stikala

SIRIUS Monitor – časovni releji, nadzorni releji, SK SAFETY releji in krmilniki, AS-Interface

Siemens Sirius

SINAMICS

SINAMICS frekvenčni pretvorniki V20 0,12-30kW

SINAMICS frekvenčni pretvorniki F120C 0,55-132kW

SINAMICS frekvenčni pretvorniki G120 0,55-250kW

Siemens Sinamics

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT