Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu

O podjetju Elteh d.o.o.

domov > O podjetju Elteh d.o.o.

Predstavitev od nastanka do danes

Naši začetki segajo v leto 1973, ko smo začeli s proizvodnjo elektromateriala. Začelo se je z idejo da bi izdelovali elektro sponke. Od ideje je prišlo do izvedbe in v kratkem času se je klet prelevila v delavnico. Po nekaj letih proizvodnje se je prodajni program povečal. Leta 1991 je bilo na voljo že toliko izdelkov da smo začeli z veleprodajo, katera od takrat deluje pod imenom ELTEH d.o.o Smo specializirano podjetje za veleprodajo in integracijo na področju elektroinštalacij , stavb, elektroenergetike, strojegradnje in industrijskega vzdrževanja in avtomatizacije. Naša prednost je hitra odzivnost, velik izbor proizvodov različnih dobaviteljev in konkurenčna cena.
Naše izdelke lahko najdete v različnih elektro trgovinah, uporabljajo jih tudi mnogi inštalaterji. Vse za svoje delo pri nas najdejo izdelovalci elektro omar in proizvajalci strojev in orodja. Kvaliteten elektro material dobavljamo industrijskim podjetjom za potrebe vzdrževanja in avtomatizacije.

Vizija za prihodnost

V podjetju si prizadevamo, da sledimo razvojuv naši panogi. Predvsem digitalizaciji in tako imenovani digitalni transformaciji. Trudili se bomo, da bomo kupcu ponudili odlično uporabniško izkušnjo, stalno razpoložljivost in razvijali nova uporabniška orodja. Vizija našega podjetja je slediti tem trendom, ter našim strankam ponuditi celovite, cenovno in tehnično najugodnejše rešitve.

S našo pomočjo so izdelki bolj dostopni in vzdrževanje še lažje in bolj enostavno!

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT