Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu

Vezni material

domov > Prodajni program > Elektro material za dom > Vezni material


Se vam je že zgodilo, da ste doma ali na vrtu želeli nekaj privezati, pa niste imeli vrvi? Ali pa vrv ni bila dovolj močna? Sploh pa je nerodno, ko je potrebno privezati veliko stvari, pa se nam ne da rezati vrvi.
Takrat najbolj prav pridejo vezice. Najbolje bi bilo, če bi imeli en komplet kar zmeraj v žepu. Pri nas dobite tudi take, ki ne pašejo niti v tako velik žep. Najdaljše vezice, ki jih ponujamo, so dolge 78 centimetrov in zdržijo kar 80 kg. Največkrat jih uporabljajo za vezavo celih palet. Najmanjše vezice so dolge 10 centimetrov in pridejo prav za vsa manjša dela. Z njimi lahko spojimo kable, zapremo vrečko, privežemo rože in še marsikaj drugega.

Vezice za dom ali proizvodnjo

Naše vezice lahko uporabljate doma ali v proizvodnji. Z njimi pakirajo izdelke, pritrjujejo transparente, popravljajo napake, vežejo kable v elektro omaricah in še kaj. Pogosto se tudi uporabljajo v vinogradništvu, sadjarstvu in vrtnarstvu. V skrajni sili jih lahko uporabite tudi namesto snežnih verig!
V ponudbi imamo črne in bele vezice. Črne vezice so bolj primerne za uporabo zunaj, ker bolje prenašajo UV sevanje. Tudi za vezavo kablov rajše uporabljajo črne vezice, ker se manj vidijo.
Vezice se lahko uporabljajo v okoljih, kjer se temperatura giblje med -40 °C in +80 °C. Izdelane so iz materiala »Nylon 66«, ki je kvaliteten in močan. Poleg kvalitetnega materiala so naše vezice širše in debeljše od drugih. To jih naredi močnejše in bolj uporabne za vse namene.

Inštalacijske sponke in izolirni trak

V prodaji pa nimamo samo vezic. Pri nas lahko dobite tudi ostali vezni material. Izolirni trak prav tako pride prav v vsaki delavnici. Na voljo imamo različne barve, najbolj prodajani so beli in črni. Beli izolirni trak je zelo uporaben, ker lahko nanj napišete oznake.
Inštalacijske sponke nam pomagajo spajati različne žice. Ponujamo dvoredne, enoredne in zaprte sponke različnih dimenzij ter najboljše kvalitete.
Kanali za ožičenje v elektro omaricah in plastični kabelski kanali za napeljavo so na voljo v različnih dimenzijah.
Kabelske uvodnice se največ uporabljajo v industriji, kjer je potrebno napeljati kable v elektro omare.
Termoskrčljive cevi imajo zelo veliko različnih možnosti uporabe. Večinoma se uporabljajo za zaščito kabelskih spojev, na vas pa je da najdete zanimive načine uporabe v gospodinjstvih!

vezice

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT