Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu

Balluff

domov > dobavitelji > Balluff

Balluff

Balluff senzorji

Balluff je srednje veliko podjetje. Družinsko vodeno že štiri generacije, ustanovljeno je bilo v Neuhausnu na Filderju pri Stuttgartu in je preraslo v svetovno usmerjenega, vodilnega globalnega igralca. Je specialist za senzorje in avtomatizacijo z dolgoletno vzpostavljeno tradicijo in odnosi s strankami, ki hkrati deluje kot pomemben partner pri inovacijah in kot regulator za svoje stranke.

Podjetje se je že zelo zgodaj odprlo na svetovni trg. Na primer, v zgodnjih osemdesetih letih je Balluff začel nenehno širiti svojo proizvodno in prodajno mrežo. Danes Balluff ni več doma samo v Neuhausnu, ampak je prisoten tudi v Evropi, Aziji, Severni in Južni Ameriki ter na vseh drugih pomembnih trgih. Prisotni so v 68 državah po vsem svetu.

Balluff senzorji

Portfelj

Visokokakovostne rešitve za senzorje, identifikacijo in obdelavo slik, vključno z omrežno tehnologijo in programsko opremo za vse zahteve avtomatizacije.
Kot podjetje, usmerjeno v prihodnost, se ne osredotoča le na tradicionalna področja avtomatizacije, temveč so predani tudi razvoju celostnih aplikacij za vse bolj digitalen in povezan svet. Ko gre za kakovost, imajo svoje posebne ideje. Imenujemo ga Balluff Quality – višji standard, ki presega veljavne uradne standarde, ne le v proizvodnji, temveč tudi pri svetovanju in storitvah.

Balluff proizvodii

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT