Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu

Pepperl+Fuchs

domov > dobavitelji > Pepperl+Fuchs

Pepperl+Fuchs

Pepperl+Fuchs električna zaščita

Leta 1945 sta Walter Pepperl in Ludwig Fuchs v Mannheimu v Nemčiji ustanovila majhno delavnico, ki temelji na načelih inventivnosti, podjetniške predvidevanja in samozavesti. Pridobljene izkušnje so preoblikovale v nove ideje in še naprej so uživali v razvoju izdelkov za stranke. Končni rezultat je bil izum induktivnega stikala. Ta inovacija je predstavljala izhodišče zgodbe o uspehu podjetja.

Danes je Pepperl+Fuchs strankam po vsem svetu znan kot pionir in inovator v električni zaščiti v Ex conah in senzorski tehnologiji. Naš glavni poudarek je vedno na vaših individualnih zahtevah: s strastjo do avtomatizacije in revolucionarne tehnologije smo zavezani k sodelovanju z vami zdaj in v prihodnosti. Razumemo zahteve vaših trgov, razvijamo specifične rešitve in jih integriramo v vaše procese.

Portfelj izdelkov obsega:

Industijski senzorji

V to kategorijo spadajo induktivni senzorji, kapacitivni senzorji, fotocelice, ultrazvočni senzorji, kamere in senzorji zaprepoznavanje oblik. Le ti se uporabljajo v strojegradnji, avtomobilski industriji, mobilnih aplikacijah, logističnih postrojih, tiskarskh napravah, pakirni industriji, procesni avtomatizaciji.

industijski senzorji Pepperl+Fuchs

EX zaščita

Pepperl+Fuchs je vodilni prizvajalec varnostnih elementov v nevarnih območjih. V to kategorijo spadajo intrinzinčni pretvorniki, ZENER bariere, dislocirane I/O pretvornike, HART, merilniki nivojev, sistemi za čiščenje in talk, HMI zasloni in računalnik za nevarna območja, razvodne doze v EX izvedbi ter elektro omare izdelane po meri.

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT