Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu

Leuze

domov > dobavitelji > Leuze

Leuze

Leuze senzorji

Leuze je mednarodni strokovnjak za senzorje za tehnologijo avtomatizacije. Z radovednostjo in odločnostjo smo – Sensor People – že več kot 50 let predhodniki inovacij in tehnoloških mejnikov v industrijski avtomatizaciji. Uspeh naših strank je tisto, kar nas žene. Včeraj. Danes. Jutri.

Visokotehnološka ponudba izdelkov vključuje številne različne senzorje za področje avtomatizacije. Med njimi so preklopni in merilni senzorji, identifikacijski sistemi ter rešitve za prenos podatkov in obdelavo slik. Kot strokovnjak za varnost so osredotočeni tudi na komponente, storitve in rešitve za varnost pri delu.
Ciljajo predvsem na panoge, v katerih imajo poglobljeno, specifično znanje uporabe in dolgoletne izkušnje. Sem spadajo intralogistika in pakirna industrija, strojna orodja, avtomobilska industrija ter avtomatizacija laboratorijev.

Leuze je bilo ustanovljeno v Owen/Tecku v južni Nemčiji – njen sedež. Danes je več kot 1400 ljudi po vsem svetu, ki delajo z odločnostjo in strastjo za napredek in preobrazbo, da bi naše stranke uspele v nenehno spreminjajoči se industriji…

Proizvodni porfljo:

  • senzorika
  • merilni senzorji
  • SAFETY proizvodi
  • Identifikacija
  • VISION

Leuze senzorji

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT