Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu

Elektro material za dom

domov > Prodajni program > Elektro material za dom

Izdelki za dom so tisti ki jih uporabljamo pri gradnji in opremi doma in poslovnih stavb. Začne se pri elektro omarici v katero pride električna napeljava. Tja moramo montirati avtomatske varovalke, se zaščititi s FIDom in prenapetostno zaščito. Zraven lahko dodamo še glavno stikalo, časovna stikala, preklopno stikalo in še kaj se najde v naši ponudbi izdelkov. Nato napeljemo elektriko naprej po objektu. Da lahko uporabljamo elektriko in jo upravljamo potrebujemo stikala in vtičnice. Pri nas prodajamo kvalitetne izdelke znanih slovenskih in tujih proizvajalcev. Na voljo imamo modularne sisteme TEM Modul in Schneider Electric Unica . Če pa obnavljate stare stavbe pa lahko uporabite temu prilagojen program Asfora, ki paše v doze fi60.
Ker je pomembno tudi prezračevanje, lahko pri nas dobite kopalniške ventilatorje in lokalne rekuperatorje. Ti bodo skrbeli da bo zrak v vašem objektu zmeraj svež.
Da pa vse to povežete imamo na voljo velik izbor inštalacijskega materiala. Pri nas dobite elektro sponke, izolirne trakove, vezice, termoskrčljive cevi in drugo.
Ker pa ima vsak človek svoje želje in vizije o svojem domu, vam pa radi pomagamo in najdemo izdelke ki jih iščete za vaš projekt.

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT