Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu

TEM Čatež

domov > dobavitelji > TEM Čatež

TEM Čatež

Stikala in vtičnice TEM Čatež

TEM Čatež je vodilni slovenski proizvajalec inštalacijskih stikal in vtičnic lastne blagovne znamke. Uporabnikom zagotavljamo sodobne rešitve stikal in vtičnic v bivalnih in delovnih interierjih s poudarkom na estetiki in udobju uporabe. Edinstven položaj na trgu dosegamo z zavzetostjo, z osebnim pristopom in s hitrim odzivom na potrebe trga.

Iz leta v leto TEM Čatež utrjuje tržni delež na domačem trgu in krepimo naše delovanje v evropski uniji in širše. S stabilnim razvojem in rastjo družbe skrbimo za zadovoljstvo zaposlenih, lastnikov in lokalnega okolja, v katerem delujemo.

V naši strategiji razvoja so potrebe in pričakovanja vas uporabnikov na prvem mestu. Pomembne člene v partnerski verigi predstavljate investitorji, načrtovalci, inštalaterji in specializirani prodajalci. Zavedamo se, da za strateška partnerstva potrebujemo izdelke in storitve, ki so zanimivi z vidika uporabnosti, estetike, varnosti in zanesljivosti, načina prodaje in distribucije ter doseganja prave tržne vrednosti. Z lastnim razvojem nam je uspelo, da smo kot prvi v regiji srednje Evrope ponudili tržišču obe rešitvi stikal in vtičnic, klasično in modularno. Celovitost ponudbe, sodobne tehnologije in zavestna uporaba dizajna nas bližajo z dovršenostjo.TEM se dotika dovršenosti z blagovnima znamkama Modul in Ekonomik.

tem čatež stikala

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT