Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu

ZUMTOBEL optimalna osvetljenost delovnih procesov z velikimi prihranki električne energije

domov > dobavitelji > ZUMTOBEL optimalna osvetljenost delovnih procesov z velikimi prihranki električne energije

 

ZUMTOBEL

 

Podjetje Zumtobel je vodilni mednarodni  ponudnik celovitih svetlobnih rešitev na področju profesionalne razsvetljave zgradb za notranje in zunanje prostore.

Kot vodilni inovator podjetje Zumtobel nudi široko ponudbo kakovostnih svetilk in sistemov za upravljanje razsvetljave za različna območja uporabe profesionalne razsvetljave:

  • Pisarne in komunikacija
  • Predstavitev in prodaja
  • Industrija in tehnika

Mednarodno vodilno podjetje
Podjetje Zumtobel je mednarodno dejavno z lastnimi prodajnimi organizacijami v 23 državah in zastopništvi v več kot 50-ih državah. Podjetje z vorarlberškimi koreninami zelo ceni mednarodne stike in snuje svetovno razvejano omrežje s strokovnjaki in načrtovalci znotraj panoge razsvetljave.

Emocionalni učinek svetlobe
S celovitimi svetlobnimi rešitvami podjetje Zumtobel ustvarja scenarije razsvetljave, ki omogočajo doživljanje prepletanja svetlobe in arhitekture v vsej svoji raznoliki kompleksnosti. Kombinirana uporaba svetilk, upravljanje razsvetljave in zasilna razsvetljava se prilagaja arhitekturi zgradbe in zahtevani situaciji uporabe.

Svetloba prispeva k dobremu počutju
Da bi dosegli najboljšo kakovost svetlobe za človeka, podjetje Zumtobel raziskuje zdravilni učinek svetlobe in zagotavlja, da ga je mogoče kar najbolje izkoristiti. Uporabljene raziskave največji poudarek namenjajo prav energetski učinkovitosti. Krmiljenje razsvetljave z upoštevanjem doprinosa dnevne svetlobe in uporaba svetilk s povečano stopnjo učinkovitosti, pri enakih sijalkah zagotavljajo več svetlobe in boljšo osvetlitev, kot standardne rešitve brez upoštevanja le teh doprinosov.

 

 

 

                             

 

Katalogi:

Povezave:

ZUMTOBEL izdelki: povezava do spletnega kataloga

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT