Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu

TKD

domov > dobavitelji > TKD

TKD

TKD kabelska oprema

TKD je eden največjih, znanih dobaviteljev kabelske, gotove kabelske in kabelske opreme s prodajo po vsem svetu. Našim strankam ponujamo nabor več kot 30.000 artiklov, ki zagotavljajo raznolikost aplikacij za različne sektorje industrije. Vsi izdelki, osredotočeni na kabel, so na voljo pri enem dobavitelju, kar stranki podjetja omogoča, da prihrani čas in denar.

Prodajno ekipo sestavljajo visoko motivirani, usposobljeni in kompetentni zaposleni z dolgoletnimi izkušnjami na področju kabelskega poslovanja. Njihovo svetovanje prilagajamo potrebam naših strank in skupaj najdemo najboljšo rešitev za vse kompleksne ali zahtevne zahteve.

V katalogu ne najdete pravega kabla? Potem nam pokličite, saj razvijamo in ustvarjamo kable in sisteme, ki so posebej zasnovani za vaše aplikacije.

V Nemčiji sta dve lokaciji TKD (Iserlohn in Reutlingen), ki ponujata bližino svojim strankam, kar omogoča hitro in zanesljivo podporo. Kratki reakcijski časi, npr. tehnični nasveti ali obdelava ponudbe so zagotovljeni. Popolnoma avtomatiziran logistični center v Nettetalu ponuja tudi visoko razpoložljivost izdelkov in kratke dobavne roke. Poleg tega izpolnjujejo potrebe mednarodnih strank tako, da so prisotni po vsem svetu s hčerinskimi podjetji ali trgovinskimi partnerji.

Izkušnje TKD na področju gradbene in aplikacijske tehnologije, ki so jih nabirali desetletja, v kombinaciji s kakovostjo in okoljsko ozaveščenostjo kupcem zagotavljajo inovativne in visokokakovostne izdelke tudi za najtežje zahteve.

tkd kabel

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT