Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu

Pizzato Elettrica

domov > dobavitelji > Pizzato Elettrica

Pizzato Elettrica

Izdelki Pizzato Elettrica so zasnovani in izdelani v Italiji

Pizzato Elettrica je eden vodilnih evropskih proizvajalcev pozicijskih stikal, mikrostikal, varnostnih naprav, varnostnih modulov, nožnih stikal, krmilnih in signalnih naprav ter naprav za dvigala. Podjetniško podjetje, kot je Pizzato Elettrica, svoje temelje temelji na trdnem in široko skupnem sistemu vrednot. Stebri, ki so osnova delovanja podjetja, so ostali nespremenjeni in so temeljna vodila za vse dejavnosti podjetja.

STRAST ZA KAKOVOST

Strast do kakovosti izdelkov, usmerjenost v odličnost, inovacije in stalen razvoj so ključna načela podjetja. Vsakdo, ki uporablja izdelke Pizzato Elettrica, to počne z gotovostjo, da so te naprave certificirane kakovosti, saj so rezultat procesa, ki je skrbno nadzorovan v vsaki fazi proizvodnje. Cilj podjetja je ponuditi trgu varne, zanesljive in inovativne rešitve.

100 % IZDELANO V ITALIJI

Vsi izdelki podjetja so zasnovani, razviti in v celoti preizkušeni v tovarnah podjetja v Marostici v provinci Vicenza v Italiji. Podjetje tako lahko s široko paleto izdelkov in tehnološko naprednimi rešitvami v vsakem trenutku izpolnjuje specifične zahteve kupcev.

Pizzato izdelki

Proizvodni portfoljo:

  • Končna stikala
  • Varnostna stikala, ključavnice in varnostni releji
  • Tipke in stikala za upravjanje strojev
  • Oprema za upravljanje dvigal

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT