Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu

Pilz

domov > dobavitelji > Pilz

Pilz

Pilz avtomatizacija naprav

Pilz GmbH & Co. KG je tehnološki vodilni v tehnologiji varne avtomatizacije. Na tem področju Pilz dosledno razvija vlogo celovitega dobavitelja rešitev z rešitvami za varnostno tehnologijo in avtomatizacijo.

Cilj Pilza je avtomatizirati naprave in stroje na tak način, da je vedno zagotovljena varnost ljudi, strojev in okolja.

Poleg sedeža v Ostfildernu pri Stuttgartu, Pilz zastopa še 42 hčerinskih družb in podružnic na vseh celinah.

Pilz ponuja popolne rešitve za avtomatizacijo, ki temeljijo na svoji osnovni veščini varnosti – od senzorske tehnologije do tehnologije krmiljenja in aktuatorjev. Paleta izdelkov se širi na ustrezna programska orodja, diagnostične in vizualizacijske sisteme ter storitve. Tako se pojavijo celovite sistemske rešitve. Popolno pomeni tudi, da so naše rešitve sestavljene iz rešitev za avtomatizacijo in varnostnih rešitev. V ta namen združimo varnost in avtomatizacijo v eno rešitev.

Rešitve Pilz se lahko uporabljajo na vseh področjih strojništva, vključno z embalažo in avtomobilsko industrijo, robotskimi aplikacijami ter sektorjem vetrne energije in železniške tehnologije. Te rešitve zagotavljajo, da sistemi za ravnanje s prtljago delujejo varno na letališčih, da se gledališka kulisa premika gladko in vzpenjače varno potujejo.

Pilz izdelki

Proizvodni portfoljo:

  • senzorika
  • varnostni releji
  • varnostni PLC

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT