Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu

Mersen

domov > dobavitelji > Mersen

Mersen

Mersen vodilno podjetje na področju elektro zaščite

MERSEN (Ferraz Shawmut) ima dolgoletno tradicijo na področju proizvodnje NV , VV in D varovalk , vertikalnih in horizontalnih NV ločilnikov ter podnožij v prodajnem program pa imajo s pestro izbiro varovalk za posebne namene.

Mersen pestra izbira varovalk za posebne namene

Pestra izbira varovalk za posebne namene

Že več kot 125let je podjetje Mersen eno vodilnih podjetij na področju elektro zaščite in s svojim razvojnim oddelkom skrbijo da so vedno v koraku s svetovnimi trendi na tem področju. Ker se lahko pohvalijo z miselnostjo da noben projekt ni neizvedljiv, ambiciozno zrejo v prihodnost in se lotijo še tako zapletenih izzivov in projektov.  Že vse od svojih začetkov  je podjetje znano po programih kot so prenapetostna zaščita, hladilni sistemi za močnostne elektronike , Zbiralčni sistemi za elektronske aplikacije, nizko in visokonapetostna stikala, pretok elektrike na področju železniške infrastrukture in tramvajev ter elektronskih sistemov za upravljanje z energijo. Pred kratkim pa so se z priključitvijo proizvajalca Ferraz Shawmut zelo okrepili še na področju keramičnih nizko, srednje in visokonapetostnih varovalk in na področju varovalk za posebne namene (fotovoltajke, varovalke za vlake, tramvaje,…). Prav  tako se lahko podjetje pohvali da  je kot hišni proizvajalec tako imenovanih OEM proizvodov številnim uglednim svetovnim proizvajalcem v najrazličnejših panogah (energetiki, transportu, elektroniki, industriji, kemični in farmacevtski industriji).

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT