Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu

LAPP

domov > dobavitelji > LAPP

LAPP

Lapp kabel inovativne povezovalne rešitve

LAPP: To ime pomeni inovativne povezovalne rešitve, kot nobena druga. Blagovna znamka predstavlja kakovost, storitve za stranke in globoko razumevanje industrij in aplikacij, v katerih se uporabljajo naši izdelki. So vodilni na svetovnem trgu, ki dobavlja vse od kablov, konektorjev in dodatkov do popolnoma integriranih povezovalnih rešitev. Izdelki LAPP kabel se uporabljajo v proizvodnih strojih, industrijskih robotih, javnem prometu, predelavi hrane, alternativni energiji, polnilnih sistemih za električna vozila, platformah za vrtanje nafte in še veliko več. Izdelki LAPP kabel so celo prva izbira za plezanje na 8000 m vrhove ali polarne odprave. Z globalno delovno silo 4.575 ljudi smo v preteklem letu ustvarili 1.128 milijonov evrov prometa.

Stranke cenijo naše strokovno znanje in storitve. 40.000 izdelkov v našem katalogu odraža proizvodno moč. Vedno želijo ponuditi najboljšo rešitev. Če stranka v katalogu ne najde tistega, kar išče, so naši strokovnjaki na voljo, da skupaj razvijejo rešitev.

Dostavljajo v vse kotičke sveta, večina izdelkov pa je pripravljena za hitro dostavo s police. Da bi to zagotovili, imajo razvojne centre, proizvodne zmogljivosti in skladišča po vsem svetu. S 43 prodajnimi podjetji in okoli 100 prodajnimi partnerji imajo stranke vedno s kom govoriti.

LAPP kabel je dobro pozicioniran za prihodnost, tako kot sta bila Oskar in Ursula Ida Lapp, ko sta leta 1959 ustanovila podjetje. Leta 1957 je Oskar ustvaril krmilni kabel ÖLFLEX®, prvo zaščiteno blagovno znamko v industriji. Sledilo je hitreje. Podjetje je še vedno v družinski lasti. V Matthiasu Lappu je tretja generacija družine zdaj začela prevzemati odgovornost za podjetje.

Lapp

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT