Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu

Fantini Cosmi

domov > dobavitelji > Fantini Cosmi

Fantini Cosmi

Fantini Cosmi klimatske kontrole

Fantini Cosmi je italijansko podjetje, ki ga je leta 1931 ustanovila družina Fantini in je že od nekdaj pomembna blagovna znamka za udobje in varnost, pa tudi za učinkovitost električnih, HVAC in sanitarnih inštalacij. Fantini Cosmi je razvil posebne veščine na različnih področjih: od regulacije tlaka, pretoka in nivoja do daljinskega prilagajanja temperature, od avtomatizacije v civilnem okolju do klimatske kontrole, prezračevanja in celo sanacije zraka.

Kakovost in dizajn, ki združujeta estetiko, preprostost in funkcionalnost, sta prepoznavni znaki izdelkov FC, ki se tako odzivajo na vse potrebe industrije.

ASPIRA prezračevanje

ASPIRA srl je bila ustanovljena leta 1940, je eden od vodilnih proizvajalcev prezračevalnih naprav v Italiji. V proizvodnem programu imajo ventilatorje za hišne inštalacije in prezračevalne sisteme za večje sisteme in industrijo.

Danes je Aspira sodobno in dinamično podjetje z mednarodnim ugledom in ambicijami. Prilagodljivost novim tržiščem pa jim omogoča močna tehnološka podpora , ki je konstantno skoncentrirana le na razvoj in iskanje inovativnih rešitev. Podjetje ponuja celoten razpon proizvodov od domačih vse do industrijskih prezračevalnih sistemov in ventilatorjev , ki lahko zadostijo še tako zahtevnim potrebam.

S popolno predanostjo servisu skupaj s proizvodnjo ki ustreza najvišjim kakovostnim zahtevam, je Aspira na področju prezračevanja ena izmed najbolj zanesljivih in prilagodljivih proizvajalcev.

ASPIRA prezračevanje

aspira kopalniški ventilator

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT