Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu

ETI

domov > dobavitelji > ETI

ETI

ETI mednarodno konkurenčno podjetje

ETI se je od  leta 1950, ko je bilo podjetje ustanovljeno razvil v enega vodilnih svetovnih proizvajalcev rešitev za stanovanjske in poslovne inštalacije, distribucijo električne energije za nizko in srednjo napetost ter močnostno elektroniko in polprevodnike, poleg tega pa proizvaja tudi izdelke tehnične keramike.
Pomemben element v strategiji rasti podjetja so hčerinske družbe doma in v tujini ter tesno sodelovanje z izbranimi strateškimi partnerji. Koncern ETI danes zaposluje več kot 1600 ljudi, svoje izdelke pa prodaja v več kot 60 držav po celem svetu. Podjetje veliko investira v razvoj in inovacijsko dejavnost ter je eno izmed prvih slovenskih podjetij, ki je pridobilo certifikat kakovosti ISO 9001 in certifikat za ravnanje z okoljem ISO 14001.
Ves čas kakovost izdelkov in poslovanja usmerja k zadovoljstvu kupcev in s tem povezani poslovni odličnosti.
ETI je uspel ustvariti mednarodno konkurenčno in razvojno sposobno ter stabilno poslovno skupino, katere rast tudi izjemni konkurenčni pritiski in recesija zadnjih nekaj let niso zaustavili. Prihodnost bomo še naprej gradili na kakovostni ponudbi kompletne palete proizvodov in storitev, na krepitvi fleksibilnosti in konkurenčnosti, na osvajanju novih proizvodov, dobiček pa bomo še naprej investirali v znanje, trg in tehnološki razvoj.

Strateški proizvodi:

ETI serija zaščitnih stikal na diferenčni tok (RCCB)

Ker je varnost vse pomembnejša, se zaradi boljše zaščite ljudi, živali ter večje požarne varnosti vedno bolj razvija in izpopolnjuje dodatna zaščita. Gre za uporabo zaščitnih stikal na diferenčni tok. Uporaba zaščitnih stikal na diferenčni tok je priporočljiva tam, kjer obstaja povečana nevarnost električnega udara (kopalnice, drugi vlažni in mokri prostori, otroške sobe, delavnice, …). Zaščitna stikala ETI na diferenčni tok se lahko uporabljajo v vseh sistemih električnih inštalacij, kjer sta ničelni vodnik (N vodnik) in zaščitni vodnik (PE vodnik) ločena. Pri starih inštalacijah v nekaterih državah, kjer je še uporabljeno t.i. ničenje, kjer sta N in PE vodnika združena, takih zaščitnih stikal ne moremo uporabljati. Zaščitna stikala oz. naprave na diferenčni tok so v praksi zelo uveljavljen način zaščite pri posrednem dotiku delov pod napetostjo, požarom in neposrednem dotiku delov pod napetostjo, in sicer v različnih tipih in izvedbah inštalacij. Izvedbe se nanašajo predvsem na sistem ozemljitve, torej TT, TN in IT sistem.

ETI zaščitna stikala na diferenčni tok

NV/NH Nizkonapetostne močnostne varovalke

ETI je razvil novo generacijo nizkonapetostnih talilnih vložkov od velikosti NV00C do vključno NV3, katerih najpomembnejša lastnost je dvojna indikacija pregoretja talilnega elementa. Nova, inovativno izvedena verzija indikatorja je imenovana KOMBI – kombinirana. Bistvena prednost je v tem, da je indikator hkrati viden na zgornjem pokrovu kot tudi na sredini keramičnega telesa.To omogoča dobro vidnost indikatorja tudi v primeru vgradnje NV talilnih vložkov v NV stikalne letve ali NV ločilnike. Najpomembnejše prednosti talilnih vložkov NV/NH KOMBI: n Velika izklopna zmogljivost, 120kA (400 V gG – razen NV00C in NV00CI, in 500 V gG) in 100 kA (400 V gG NV00C in NV00CI, 690 V gG, 400 V gTR, 400 V gF in 690 V aM) n Nazivne napetosti: 400V a.c, 500V a.c. 690V a.c. in 1000V a.c. n Dve izvedbi zapiralnih pokrovov: aluminijast, kjer je prijemalni rogelj pod napetostjo in plastičen, kjer je AL rogelj izoliran od ostalih delov pod napetostjo. n VDE certifikati in CCA/CB merilna poročila.

nizkonapetostne močnostne varovalke

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT