Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu

Arnocanali

domov > dobavitelji > Arnocanali

Arnocanali

Arnocanali nadometne in podometne inštalacije

Arnocanali je eden večjih proizvajalcev na področju materiala za nadometne ter podometne inštalacije (Kabelski kanali, uvodnice, skrčne cevi, doze, markirni spreji). Gre za mlado in dinamično podjetje, ki prihaja iz Italije in ima na svojem področju že več kot 30 let izkušenj. So eden vodilnih proizvajalcev na področju podometnih in nadometnih inštalacij. Njihov razvojni center nenehno išče nove rešitve, ki bi inštalaterjem pomagale reševati še tako zapletene primere vezav. Investicije v nove tehnologije pa jim zagotavljajo krajše dobavne roke in hitro odzivnost pri reševanju težav , saj se zavedajo kako je to pomembno v vsakodnevnem delovniku njihovih strank.

Zavedajoč se tudi pomena okolja so iz njihovega proizvodnjega procesa v skladu s standardom RoHS 2002/95/CE izločili nevarne snovi kot so svinec, kadmij… Na področju kvalitete , kjer vedno strmijo le k najvišji stopnji, pa se lahko pohvalijo s certifikatom CISQ, ki je v Italiji zadolžen za izvajanje standardov v okviru Evropskega IQNet inštituta. V njihovem proizvodnjem programu tako najdemo kanale za ožičenje, samolepilne kabelske kanale, kabelske uvodnice, cevi za kable, spirale, markirne spreje, oz. vse kar se za takšno vrsto inštalacij potrebuje oz. zahteva.

Arnocanali nadometne inštalacije

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT