Pokličite nas: 01 562 82 40, E-naslov: info@elteh.eu

ABB

domov > dobavitelji > ABB

ABB

ABB podjetje za avtomatizacijo in robotiko

ABB globalno podjetje področju energetike in avtomatizacije. Sedež je v Zürichu v Švici. Skupina ABB zaposluje 132.000 ljudi in deluje v približno 100 državah. Delnice podjetja kotirajo na borzah v Zürichu, Stockholmu in New Yorku.

Skupino ABB sestavljajo štiri divizije, ki skrbijo za zadovoljstvo svojih kupcev

Področja dela obsegajo:

Avtomatizacija industrijskih procesov

Poglavitna dejavnost te divizije je zagotavljanje celovitih rešitev za vodenje in upravljanje, optimizacijo proizvodnje, in znanja na področju posebnih aplikacij v proizvodnih procesih. Prisotni smo v vseh industrijskih segmentih; naftna industrija, elektrarne, kemična in farmacevtska industrija, papirna industrija, jeklarne ter pomorska industrija. Glavne koristi, ki jih stranke pridobijo so izboljšana produktivnost in prihranki energije.

Robotika in pogoni

Divizija Robotika in pogoni zagotavlja izdelke, rešitve in storitve, ki povečujejo produktivnost in energetsko učinkovitost v industriji.

Motorji, generatorji, pogoni, močnostna elektronika in robotika podjetja ABB zagotavljajo napajanje, pogon in nadzor rešitev v avtomatizaciji. Vodilna pozicija na področju vetrnih generatorjev in rastoča ponudba solarne tehnike dopolnjujeta industrijsko področje z izkoriščanjem skupnih tehnologij, kanalov na trg in operacijskih platform.

Produkti za elektrifikacijo

Tehnologija za celotno vrednostno verigo od razdelilne transformatorske postaje do odjemnega mesta, kar omogoča varnejšo in bolj zanesljivo dobavo električne energije.
Obsega paleto digitalnih in povezanih inovacij za nizko in srednjo napetost, vključno z infrastrukturo za EV (polnjenje električnih vozil), solarne razsmernike, modularne razdelilne postaje, avtomatizacijo distribucijskih omrežij, stikalne bloke, produkte za meritve in senzoriko, produkte za krmiljenje in nadzor, vključno s KNX sistemi za integracijo sistemov razsvetljave, prezračevanja, ogrevanja in varnosti, opremo za hišne inštalacije, razdelilne omare, opremo za podatkovne centre in odklopnike.

abb produkti

Operacija »Nadgradnja e-poslovanja z namenom širitve poslovanja na tujih trgih v podjetju ELTEH d.o.o.« je sofinancirana preko javnega razpisa »E-POSLOVANJE 2019-2022« VEČ

Spirit Slovenija
EKP sklad za regionalni razvoj
MGRT