Telefon: 01 562 82 40, Fax: 01 562 63 74.

Podjetje NetArt vam izdela spletno predstavitev, ki odraža vašo blagovno znamko in pripomore k boljši prodaji. Izdelamo ali priskrbimo vam dizajn in z uporabo sodobnih tehnologij omogoča spletno predstavitev, prilagojeno vsaki napravi, od telefona do velikih zaslonov.

Izdelava spletnih strani se prične z načrtovanjem, nadalajuje z oblikovanjem, optimizacijo in objavo v iskalnikih. V našem podjetju Net Art imamo že veliko pripravljenih predlog, ki jih prilagodimo vaši celostni podobi. Vse naše spletne strani so narejene modularno in zato omogočajo razširitev ali dopolnitev možnosti spletne strani. Urejanje strani poteka v enostavnem vmesniku (CMS), prilagojenem posameznemu uporabniku za lažjo uporabo. Spletne strani izdelujemo na WordPress platformi, ki ima prednost predvsem v široki bazi vtičnikov in tako veliko funkcionalnosti.

Za doseganje visokih pozicij v brskalniku za vsako stran izdelamo kvalitetno on-site optimizacijo, po potrebi pa tudi off-site optimizacijo. Off-site optimizacija poteka zunaj spletne strani in pomaga graditi prepoznavnost vaše spletne strani. Račun za naše storitve optimizacije se plačajo po učinku in predhodnim dogovorom. Učinek se prepozna po poziciju v brskalniku google na prej določenih ključnih besedah.

Nudimo tudi ugodno gostovanje vaše spletne strani na naših strežnikih.

izdelava spletnih strani