Telefon: 01 562 82 40, Fax: 01 562 63 74.

Lapp kabel izdeluje fleksibilne kable, priključne in napajalne kable, kabelski pribor ter vodnike podatkov in svetlobnih valov. Ustanovitelj Oskar Lapp je leta 1957 izumil ÖLFLEX®,  prvi industrijsko izdelan prožni napajalni kabel z barvnim kodiranjem za najvišje zahteve. Lapp Kabel razpolaga z obsežnim programom fleksibilnih kablov in napeljav za najširše namene uporabe v elektro in obveščevalni tehniki, merilni, testni in regulacijski tehniki, tehniki zmesi in proizvodnji strojev.

Razvijamo, proizvajamo in dobavljamo vse na enem mestu. Naši specialisti bodo z veseljem razvili tudi rešitve po meri za vas.

Izdelava izdelkov Lapp Kabel poteka v glavnem v lastnih proizvodnih tovarnah Skupine Lapp. Trenutno imamo v skladiščih pripravljenih več kot 40 000 različnih izdelkov. V okviru rešitev za odjemalce razvijamo in proizvajamo posebne kable in napeljave.

Skupina Lapp proizvaja v 17 obratih po vsem svetu, ima 100 dejavnih zastopništev in 41 lastnih distribucijskih družb. Zaposluje 3 150 sodelavcev.

 

catDetail_oelflex catDetail_skintop catDetail_unitronic