Telefon: 01 562 82 40, Fax: 01 562 63 74.

Marechal Electric Group  je dobro znano podjetje katerega glavna panoga je proizvodnja industrijskih vtičnic in vtikačev z dodatnimi varnostnimi elementi.

 

Podjetje Marechal Electric Group   je bilo ustanovljeno  leta 1969 in vse od takrat proizvaja industrijske vtikače in vtičnice ter pri tem uporablja tehnologijo podjetja Marechal (Francija).

Proizvodi so proizvodeni v skladu z mednarodnimi standardi in trženi pod okriljem mednarodne Marechal Electric group. Pridobljene ima tudi vse kakovostne standarde (ISO 9001 : 2008)

Razvoj novih izdelkov temelji na najnovejši tehnologiji in velikokrat so celo naprednejši od vseh veljavnih standardov in predpisov. Poudarek in usredotočenost podjetja pa je vedno na trgu saj s svojim prodajnim programom pokrivajo širok spekter uporabe vse od mili-amperov do 700A in od 12V do 1000V!

Preko številnih zastopstev in predstavništev po Evropi zagotavljajo hitro in učinkovito tehnično pomoč in podporo.

Vtičnice in vtikači zagodavljajo maksimalno varnost in zanesljivost tudi v najzahtevnejših industrijskih okoljih.  Kontakti so posrebreni in pokrivajo nazivne tokove od 5A do 700A tev napetosti od 12V-1000V. Zahvaljujoč patentiranemu načinu razskelnitve DECONTACTOR ™ zagotavlja 100% varnost pret nepsrednim dotikom in udarom elektrike. Prooizvodi so lahko tudi primerni za :

  • vodotesnost IP67
  • odpornost na visoke temperature
  • možnost dograditve pomožnih kontaktov
  • EMC – za primer uporabe opletenih kablov
  • eksplozijsko varni – ATEX območje

DSN_Dekontaktoren_02DXN_Dekontaktoren_01isv marechal avtomatski industrijski vtikači

 

 

 

 

 

 

 Za lažjo izbiro primernega produkta kliknite na spodnjo povezavo do konfiguratorja:

 

 

Configurator|ISV Marechal electric

Configurator Marechal electric