Telefon: 01 562 82 40, Fax: 01 562 63 74.

Iskra zaščite d.o.o.  je največji Slovenski in eden vodilni Evropski proizvajalec prenapetostnih zaščit.

Podjetje se uvršča med vodilne Evropske in svetovne proizvajalce prenapetostnih naprav za različne namene uporabe.Pohvalijo se lahko s celovito ponudbo za različna področja zaščite  , saj v njihovi ponudbi najdemo tako naprave za hišno zaščito , kot tudi naprave za zaščite električnih omrežij v industriji , poslovnih stavbah  in pri zaščiti elektrodistribucijskih omrežij.

Izredno močni so tudi na področju raziskovanja in razvoja novih naprav , ki prinašajo dodatne zmogljivosti in inovacije na njihovem področju. Dnevno razvijajo tudi inteligentnejše sisteme s katerimi želijo doseči medsebojne komunikacije , kar naj bi v prihodnje predstavljalo naslednjo generacijo zaščite. Prav tako si močno prizadevajo da bi čim bolje razumeli uporabnikove želje in zahteve ter temu prilagodili tudi njihove izdelke.

Kot novost pa predstavljajo nove produkte , ki uporabljajo patentirano SAFETEC TCG tehnologijo ki predstavlja revolucijo na področju prenapetostne zaščite in trenutno pomeni najboljšo zaščito pri ščitenju opreme.