Telefon: 01 562 82 40, Fax: 01 562 63 74.

IFM  jamči najboljše rešitve tehničnih potekov s pomočjo senzorike ter sistema za komunikacijo in krmiljenje.

 

Merjenje in nadzorovanje –

Od ustanovitve podjetja leta 1969 je ifm electronic gmbh nenehno optimiziral tehnične procese v skoraj vseh industrijah. ifm je eden od vodilnih svetovnih proizvajalcev v industriji avtomatizacije.

Mapa izdelkov

Ena od prednosti podjetja ifm je neverjetno obširna mapa izdelkov, ki ne vključuje le običajnih rešitev, ampak tudi ustreže posebnim zahtevam posameznih industrij. Zgodba o uspehu podjetja v družinski lasti se je pričela leta 1969 z izumom induktivnih nekontaktnih senzorjev na podlagi filmske tehnologije. Danes je tržno ime »efector« sinonim za pozicijske in senzorje za tekočine ter pline, prepoznavanje predmetov in diagnostične ter identifikacijske sisteme. Znamka »ecomat« pomeni mreženje in nadzorne sisteme.

Kakovost »Izdelano v Nemčiji«

ifm je kot družinsko podjetje, ki ga zdaj vodi druga generacija, kot tudi s sedežem v Essen-u in z razvojnim in proizvodnim obratom v Tettnang-u ob Bodenskem jezeru, tesno povezan z Nemčijo kot industrijsko lokacijo. Izdelano v Nemčiji – 88 % od 7844 ifm izdelkov je izdelanih tukaj. Več kot 600 zaposlenih v raziskavi in razvoju, kot tudi tesno sodelovanje z raziskovalnimi institucijami, univerzami in mladimi podjetji, je ustvarilo več kot 600 patentov in približno 440 aktivnih patentov / patentnih prijav, ter inovativne rešitve za izdelke prihodnosti. Ti pristopi zagotavljajo stalno visoko kakovost in inovativno prednost celotne palete izdelkov.

ifm – blizu vas

Neobičajno okrepljena globalna prodajna ekipa približno 1300 prodajnih inženirjev zaključi uspešen koncept. Oni dajejo obraz podjetju ifm, poznajo posebne potrebe trga in posebnosti posameznih držav ter nudijo individualno podporo vsaki stranki. S to strategijo podjetje ifm pridobi prilagodljivost srednje velikega družinskega podjetja, kot tudi mednarodnost in inovativno moč skupine podjetij. Tako je lahko ifm leta 2013 dosegel promet 630 milijonov evrov.